F-202 Berlevåg

Informasjon om kjøpestasjonen

Kjøpestasjonen i Berlevåg har sløyelinje og gode fasiliteter for lineflåten med både egnebuer og boliger.
Godkjent for kjøp av krabbe og hvitfisk.

Kontaktperson:                  Simen Kristiansen

Telefon:                             48 24 97 55

Mail:                                   brygga.berlevag@norwayseafoods.com

Servicetilbud til flåten

Berlevåg har 3 mekaniske verksteder, elektriker, frisører, kolonialbutikker, kiosk og post i butikk et steinkast fra kaia. Vi har helsesenter, blomster- og gave forretninger, Kafe Velferden som ofte spiller levende musikk, bibliotek med internettilgang og flott idrettshall med styrkerom.

Berlevåg har egen flyplass, bilutleie, overnattingsteder samt hurtigruteanløp hver kveld.

Om Berlevåg

Berlevåg er et fiskevær med vel 1000 innbyggere ytterst på Varangerhalvøya. 

Kommunen står foran ei stor utbedring av havna som vil gi stor forbedring av liggeforholdene i havna. Her skal mudres og bygges for over 100 mill. de neste 2 år.

Det er få fiskevær på norskekysten som har så kort vei til fiskefeltene som nettopp Berlevåg. Her kan du ligge i kaia å se ut havna om det er utror eller ikke. Berlevåg er viden kjent for supre fangstområder for hyse og torsk. 

Berlevåg er også kjent som kulturkommunen i Finnmark, med revygruppe, kor, hornmusikk og storband, idrettslag og fotballklubb. Er du en friluftsmann er Berlevåg på topp i Norge da frilufta kommer både fra høyre og venstre, forfra og bakfra vel 350 dager i året.

Midt i dette har vi et eldorado av ei lakseelv for sportsfiskeren. Unikt jaktterreng og flotte skuter løyper med tilhørende røyevatn. 
© Norway Seafoods | Buøyveien 7, 8340 Stamsund | Phone: +47 76 06 20 00 | Fax: +47 76 05 21 60 | norway@norwayseafoods.com

Powered by Zetta