Produktnyhet: – Villfanget fisk rett fra havet – flere fryste kvalitetsprodukter tilgjengelig

(..)

Oslo, 19. mai 2014: Norway Seafoods lanserer i løpet av mai/juni en ny serie med kvalitetsprodukter i butikkenes frysedisker. Selskapets ambisjon er å inspirere norske forbrukere til å spise mer fisk. Dette gir bedre vekst i segmentet og økt lønnsomhet i hele verdikjeden for villfanget fiskNorway Seafoods lanserte i 2013 to norske klassiske singelfryste produkter av torsk og sei, til bruk i grateng, suppe og wok. Nå utvider selskapet med seks spennende nyheter som gir forbrukeren et godt, relevant og bredere sortiment som frister i hverdagen. De nye produktene er:

 

·      Norway Seafoods Sprøbakt Torskeloin – det eneste panerte produktet i norsk dagligvare som er laget på ren torskeloin. Et spennende produkt for den kvalitetsbevisste forbruker. 

 

 

·      Norway Seafoods Torskeloin Naturell – ren torskeloin av villfanget fisk. Et perfekt utgangspunkt for sunne og smaksrike middagsretter.

 

 

·      Norway Seafoods Seibiff med løk – en norsk klassiker. Enkel og rask tilberedning. Et tradisjonsprodukt som hører hjemme på norske middagsbord.

 

·      Norway Seafoods Spekesild – for den svorne fiskeelsker. Spises som den er, eller brukes til smaksrike delikatesser som for eksempel senneps- eller tomatsild.

 

·      Norway Seafoods Panert Rødspette – velsmakende og enkelt. Et godt alternativ for kjernefamilien som søker en sunn og god måltidsløsning

 

 

·      Norway Seafoods Fiskegrateng – raskt, godt og enkelt! Et sunt middagsalternativ for hele familien. Barnas favoritt!

 

 

-        De norske forbrukerne fortjener å kunne kjøpe singelfryste kvalitetsprodukter av villfanget fisk. Med denne nye serien vil kundene ha et alternativ til produkter som ofte kommer langveisfra og som kan inneholde fisk fra fjerne farvann, sier innovasjonssjef Anne Sølvberg Breivik.

-        Nesten 150 års erfaring har lært oss mye om håndtering av fisk. Fisk er et delikat råstoff som må behandles skånsomt for å bevare sin optimale kvalitet. Førsteklasses råstoff kombinert med full sporbarhet og lokal bearbeiding er kanskje mer arbeids- og kostnadskrevende, men det gir førsteklasses produkter som vi er stolte av å selge, sier Konserndirektør salg- og marked Frode Mikkelsen.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Frode Mikkelsen, Konserndirektør salg- og marked, telefon: +47 91 39 09 04 eller

Anne Sølvberg Breivik, Innovasjonssjef, telefon: +47 45 03 40 93

 


© Norway Seafoods | Buøyveien 7, 8340 Stamsund | Phone: +47 76 06 20 00 | Fax: +47 76 05 21 60 | norway@norwayseafoods.com

Powered by Zetta